De Wereldwinkel is een Erkend Leerbedrijf

Door de verkoop van fair trade producten probeert de Wereldwinkel de wereld van producenten uit andere culturen te helpen bij de opbouw van een menswaardig bestaan. Ook voor studenten in Nederland vinden we het belangrijk dat ze via de praktijk worden opgeleid. We vinden het belangrijk dat we studenten de mogelijkheid geven om een organisatie te leren kennen die zich bezig houdt met fairtrade en fairtrade producten. Daarom zijn wij een Erkend Leerbedrijf. 

De titel van Erkend Leerbedrijf wordt uitgegeven door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Zij streeft ernaar dat studenten de beste praktijkopleiding krijgen met uitzicht op een baan en bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben.

Wat houdt dit in?

Studenten kunnen bij ons stage lopen en ervaring op doen bij een fair trade retail bedrijf. Zo kun je bij ons stage lopen als assistent verkoop/retail. We begeleiden MBO-studenten in hun leerwerktraject.

Stage lopen?

Stage lopen bij een winkel die zich inzet voor een betere wereld? Neem contact op via telefoonnummer : 06 - 319 191 55 of per e-mail .